Kosten

Bokspsychotherapie vanuit In2Box wordt aangeboden aan particulieren en aan bedrijven ten behoeve van individuele werknemers. Wil je aan de slag met Bokspsychotherapie, dan bieden we daarvoor de onderstaande opties. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Pakket 1: Vaststelling diagnostiek € 730

In twee sessie worden patronen en blokkades zichtbaar. Inclusief rapportage en verslaglegging.

Pakket 2: Behandeling kort € 1525

Vijf sessies, inclusief rapportage en verslaglegging.
Behandeling richt zich op het doorbreken van negatieve gedragspatronen en inslijten van alternatieve gedragingen.

Pakket 3: Behandeling lang € 2850

Tien sessies, inclusief rapportage en verslaglegging.
Wanneer er sprake is van meer complexe problematiek, is een intensiever traject nodig. Hierbij is een combinatie van Bokspsychotherapie en psychotherapie (eventueel met EMDR) mogelijk.

Pakket Op maat

Een pakket kan in overleg op maat worden vastgesteld. Alle pakketten zijn uit te breiden met losse sessies ad € 265 (excl. 21% btw).

Behandelingen vanuit zorgverzekering

Voor behandelingen van particulieren die in aanmerking willen komen voor een vergoeding van de zorgverzekering verwijzen wij je door naar www.compasszorg.nu. Voor deze behandeling geldt op dit moment echter een lange wachtlijst. Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de behandeling van de psycholoog/psychotherapeut dien je een verwijzing te hebben van de huisarts of specialist met vermoede DSM V diagnose (bijvoorbeeld depressie of angststoornis). Is dat niet op jou van toepassing, dan zijn de kosten voor eigen rekening en worden ze niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van de bokstrainer worden niet vergoed vanuit het zorgverzekeringstraject.