Wil je aan jezelf werken en steviger in je schoenen staan als professional/leider? Of wil je aan de slag met zaken die jouw ontwikkeling in je werk of in relaties blokkeren? Maar zoek je wat anders dan praten en stilzitten en ben je meer het type dat graag in beweging komt? Dan is Bokscoaching echt iets voor jou: een innovatieve, verfrissende manier om meer uit jezelf te halen.

Bokscoaching helpt doelen te stellen, knelpunten te ontdekken, én sterke punten te benadrukken. Met onze methode en begeleiding helpen we je verder te komen in je carrière en je leven.

Samen in beweging

Met Bokscoaching gebruiken we de bokssport als fysieke werkvorm om de persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Dankzij de ruime ervaring en kennis van psychotherapeut Masja Otter en bokstrainer Eugene Sedney komen zij samen met jou in de boksring snel tot de kern van het probleem en het gewenste doel. In de boksring worden bepaalde patronen, mede vanuit je onderbewuste, goed zichtbaar en voelbaar. En dat gaat nou eenmaal sneller als je beweegt en contact maakt met je lichaam.

Effectief voor lichaam en geest

Samen ontdekken, leren en werken we vanuit vastgeroeste overtuigingen die jou belemmeren aan thema’s als autonomie, initiatief, regie en controle. Na afloop sta je fysiek en mentaal steviger in je schoenen en dat straal je ook uit. De resultaten zijn direct van invloed op jezelf en je (werk)omgeving. Een effectieve vorm van coaching die veilig en methodisch wordt begeleid vanuit denken en doen. Niet alleen leerzaam en effectief voor je geest, maar ook nog eens goed voor je lichaam!

Verschil tussen Bokscoaching en Bokspsychotherapie

Coaching gaat over ontwikkelvraagstukken in het nu en de toekomst. Simpel gezegd: waar loop je tegenaan en hoe zou je dat in de toekomst anders willen? Therapie gaat over het verleden en gaat om professionele behandeling van vaak ernstige klachten. Mensen lopen vast, hebben ernstige problemen en kampen met onverwerkte zaken uit het verleden. Dat maakt dat veel mensen zich coach kunnen noemen, maar therapie echt alleen onder professionele begeleiding kan worden aangeboden

Kosten

Het complete individuele coaching traject van 7 sessies van 1 uur kost € 1.395 euro (exclusief btw).

Bokscoaching is geschikt voor iedereen met ambitie, voor mensen die willen leren om de juiste balans te vinden, werkethiek, leiding geven en die mentaal stabiel willen zijn.”